Checklista för tydlig PowerPoint

Här nedan hittar du en checklista där jag har sammanställt några grundläggande saker man kan tänka på om man vill skapa en visuellt tydlig PowerPoint presentation. Vill du ha fler pedagogiska tips på utformningen av PowerPoint presentationer kan du även läsa inlägget: Utforma din PowerPoint/Google presentation olika beroende på användningsområde

Du hittar även länkar till filmer under filen där jag visar några av funktionerna från checklistanRelaterade filmer:

Skriv in din mailadress om du vill få ett mail när jag publiceras nya blogginlägg.

Skärminspelning – Mina bästa tips

Jag har sammanställt tips på sådant man kan tänka på när man gör en skärminspelning så att man snabbare kommer igång och slipper göra misstag som lätt kan undvikas.

Har jag undervisat om det eller bara föreläst om det?

  Har jag undervisat om det eller bara föreläst om det? Att jag har gått igenom något för mina elever betyder inte att eleverna kan det. Det är en skrämmande tanke och det är ännu mer skrämmande att få bevisat för sig att eleverna faktiskt inte har förstått det jag just har förklarat.Som lärare blir […]

1 svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s